PMU Verwijderen

Het kan voorkomen dat uw permanente make-up niet mooi is gezet of dat u niet meer tevreden bent met het gewenste resultaat. Het gaat vaak om verkeerd geplaatste of ongewenst gekleurde wenkbrauwen of om lipliners. Het kan een  aanslag hebben op uw gezicht, maar ook op uw zelfvertrouwen. Door de nieuwe technologie is het mogelijk om de permanente make-up te verwijderen.

 

De laserbehandelingen worden uitgevoerd met de Yag Laser.

Door deze behandelingen wordt de permanente make-up in stappen lichter om uiteindelijk geheel te verdwijnen. Doordat dit in stappen gaat kunt u er voor kunt kiezen om de permanente make-up opnieuw te laten bijwerken. Vaak kunt u na 3 behandelingen de permanente make-up opnieuw laten  bijwerken of zetten.  In de meeste gevallen zijn er 3 tot 7 behandelingen nodig om de permanente make-up geheel te verwijderen.

 

De duur van de behandeling zelf is erg kort, vaker niet langer dan 20 minuten.
Na de behandeling kan de huid gaan zwellen, maar na de behandeling wordt het behandelde gebied gelijk gekoeld. Thuis kunt u ook nog koelen om eventuele late zwellingen te voorkomen of te verminderen.

Het behandelde gebied heeft ongeveer een  week nodig om te genezen.

Na een week kunt u weer make-up gebruiken.

De eerste week na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank ,sauna , baden in verband met risico's op infecties. Ons advies is om  48 uur na de behandeling, het behandelde gebied droog te houden.

In de gehele tijd dat u in behandeling bent, raden wij het af om gebruik te maken van de zonnebank.

U dient het behandelde gebied goed te beschermen tegen de UV stralingen met een goede beschermingsfactor hoger dan factor 30 ( sunblock). De reden hiervoor is dat de zon ervoor kan zorgen dat het behandelde gebied donkerder oogt (hyperpigmentatie) of juist heel licht oogt (hypopigmentatie).

 

De behandelingen kunnen om de 5 weken plaatsvinden. Deze tussentijd is na elke behandeling nodig om de huid de kans te geven te herstellen en om de pigmenten af te kunnen voeren.

 

Wenkbrauw PMU verwijderen per behandeling  €70,-

Lippen PMU verwijderen per behandeling           €60,-