Permanent Ontharen

De ongewenste haargroei wordt steeds vaker een probleem, dat voor komt bij zowel vrouwen als mannen. Vrouwen hebben vaak last van ongewenste haargroei in het gezicht, oksels, armen ,benen en bikinilijn. 

Bij mannen komt het vaak voor dat er ongewenste haren groeien op de rug, schouders, borst en buik.

 

De diode laser heeft een sterke laserbundel, waardoor met het laserlicht de haarzakjes worden vernietigd. Doordat de haarzakjes worden vernietigd, kunnen er geen nieuwe haren meer groeien. 

 

Haren kunnen in verschillende groeifases zitten, maar kunnen met de laser uitsluitend worden behandeld als de haren in de groeifase zitten. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig, zodat alle haarzakjes vernietigd worden.

 

Het aantal behandelingen kunnen variëren tussen de 6 tot 8 behandelingen. U kunt een permanente vermindering van haargroei verwachten tussen de 70% en 90%. Dit is nagenoeg haarvrij.

U ziet het effect ongeveer na 2 á 3 weken. Dan begint een deel van de behandelde haren los te laten en ontstaan er kale plekken. Zodra dit gebeurd, weet u dat de behandeling gaat werken!

 

De behandelingen vinden plaats om de 6 weken. Gedurende de behandelingstijd, zouden de tussenliggende periodes langer kunnen worden dan 6 weken, dat is afhankelijk van de haargroei. De haargroei kan worden beïnvloed door uw leeftijd, gewicht, hormonen ,dieet, medicatie en metabolisme. Deze zijn van invloed op het gebied van de dikte en stugheid van uw haren. Daardoor zijn het aantal behandelingen per persoon verschillend. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om van uw ongewenste haren verlost te zijn.

 

Na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen zijn alle haren in het behandelde gebied voorgoed verdwenen.
Wel is het mogelijk dat er nieuwe haarzakjes komen, door zoals hormonale schommelingen of medicijngebruik.

 

Nadat u helemaal klaar bent met uw laserbehandelingen & haarvrij bent, is ons advies om een jaarlijkse controle te houden. Dit adviseren wij, zodat u het gewenste resultaat blijft behouden.